Hoog inzetten voor gevorderde spelers

Hoog inzetten voor gevorderde spelers

Wanneer je reeds over heel wat ervaring beschikt met het spelen van roulette kan het gebeuren dat het standaard spelletje roulette niet echt veel uitdaging meer te bieden heeft voor jou. In dat geval hoef je, je nog niet meteen te wenden richting in een ander casinospel. Wat veel spelers namelijk niet weten is dat roulette niet alleen in verschillende versies voorkomt, maar er ook gebruik kan worden gemaakt van een verschillende inzet. We onderscheiden op dit vlak low en high limit roulette. De meer gevorderde spelers zullen vooral voor deze laatste versie te vinden zijn. Hoog inzetten voor gevorderde spelers bij roulette is dan ook een uitstekende mogelijkheid om binnen slechts enkele speelrondes een zeer aanzienlijke winst te kunnen realiseren. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek waarom hoog inzetten op roulette ook voor jou interessant kan zijn!

Spelregels blijven hetzelfde

In de basis is er geen verschil tussen low en high limit roulette. Dit wil zeggen dat je als speler afhankelijk van de gekozen roulette versie over precies dezelfde inzetmogelijkheden zal beschikken. Speel je altijd op inside bets waardoor je tot zomaar even 36 keer je inzet uitbetaald kan krijgen of heb je eerder toch een voorkeur voor outside bets waarbij er wordt ingezet op de kleuren rood of zwart, even of oneven getallen en ga zo maar door? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer je door de jaren heen bij low limit roulette een bepaalde strategie hebt uitgedokterd kan je deze met andere woorden probleemloos gebruiken tijdens het spelen van een spelletje high limit roulette.

pic3

Hoeveel inzetten op high limit roulette?

Dat hoog inzetten voor gevorderde spelers is weggelegd blijkt uit de limieten die tijdens het spelen van een spelletje high limit roulette gehanteerd worden. Bij een standaard spelletje roulette kan je doorgaans reeds inzetten voor een bedrag vanaf 10 eurocent. Wanneer je er voor kiest om high limit roulette te spelen is dat niet het geval. Dan bedraagt de minimale inzet per speelronde doorgaans zo’n 25 euro. Wil je echt veel geld inzetten? Ook dat is uiteraard mogelijk. Bij high limit roulette heb je als speler namelijk de mogelijkheid om een inzet te plaatsen tot maximaal 75.000 euro per draai. Het spreekt voor zich dat dit zeer hoge bedragen zijn die lang niet voor iedereen zijn weggelegd. Je zal als speler graag eerst een beetje winst willen maken bij de gewone roulette versies vooraleer je aan deze variant te wagen.

Hoog inzetten, veel geld winnen

Een hoge inzet plaatsen is bijzonder interessant om een bepaalde uitdaging in het spel te houden. Wanneer je als gevorderde speler reeds een zeer aanzienlijke winst hebt gemaakt met het spelen van gewone roulette is de kans namelijk groot dat je er maar weinig uitdaging meer in ziet. In dat geval is overstappen op high limit roulette een interessante keuze. Op deze manier kan je zoals eerder reeds aangegeven echt hoog inzetten tot wel 75.000 euro per speelronde. Het spreekt voor zich dat je zelfs als gevorderde speler niet meteen met dergelijke bedragen aan de slag zal gaan, maar het is dus wel degelijk mogelijk. Door hoog in te zetten kan je in ieder geval reeds binnen enkele speelrondes een zeer mooi bedrag bij elkaar spelen, maar let op, ook enkele verliesbeurten zijn nooit ver weg!

Uitsluitend voor gevorderde spelers?

We kunnen gerust stellen dat een spelletje high limit roulette inderdaad uitsluitend is voorbehouden voor de meer ervaren spelers. Dit heeft alles te maken met het feit dat zij over meer ervaring en bovendien ook voeling beschikken met roulette waardoor de kans op verlies zeer beperkt blijft. De meer gevorderde spelers kunnen door het spelen van high limit roulette in geen tijd een zeer indrukwekkende winst bij elkaar spelen waardoor het spelletje voor hun echt leuk blijft. Bovendien hebben meer ervaren spelers doorgaans reeds een mooie winst met roulette geboekt waardoor ze over een groter saldo op hun spelersrekening beschikken. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben jij nog maar een beginnende speler en heb je het roulette spelletje nog niet echt goed onder de knie? In dat geval is er voor kiezen om eerst de low limit variant te spelen een absolute aanrader! Zo blijven de risico’s beperkt en het speelplezier optimaal.